skip to Main Content

Hoe de markt zich ontwikkelt

Het zijn bijzondere tijden op het moment. Dat geldt zeker ook voor de woon- en interieurbranche. Enerzijds draait de branche op volle toeren en is het ene na het andere record verbroken. Anderzijds hebben veel woonwinkels te maken met een langdurige lockdown. Een periode met uitersten.

Thuis is door corona belangrijker geworden. Verbouwen en verhuizen gebeurt overal. Zo zijn er januari dit jaar 40% meer bestaande woningen verkocht als het jaar daarvoor. Eind 2020 heeft de interieurbranche zijn piek behaald. De woningmarkt cijfers worden nu overschaduwd door de omzetdaling van de woondetaillisten als gevolg van de lockdown. Wat de toekomst ons brengt weten we niet, maar laten we hopen op een spoedige (volledige) heropening.

Wereldwijde groei
Niet alleen in Nederland is er sprake geweest van langdurige groei. De vraag neemt wereldwijd toe. Dit heeft invloed op de beschikbaarheid van grondstoffen. En dus ook op de beschikbaarheid van hout en houten vloerdelen. Momenteel stagneert de aanvoer en prijzen zitten in de lift. Leveranciers kunnen leveringen niet altijd garanderen.

BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN

De omstandigheden kunnen gevolgen hebben voor onze leveringen en beschikbaarheid. Voorraad en snelle levering kunnen we niet altijd garanderen. Daarom adviseren we op voorhand bij ons te informeren naar de levertijd.

De A12 Prijslijst 2021 is in de maak. Deze wordt medio april verstuurd. Tot die tijd kan je uitgaan van de huidige prijslijst.

Back To Top