skip to Main Content

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn A12 Parket, een groothandel in houten vloeren. Ontstaan vanuit passie voor hout en ondernemen. Drie compagnons – John, Martin en Michael – met ieder met zijn eigen ervaring en invalshoek zijn de onderneming in 2014 gestart. Na een opstartfase en veel pionieren op het gebied van inkoop, productie en verkoop staat er een mooie en solide organisatie met een team waar we trots op zijn. A12 Parket voorziet parketzaak, vloerspecialist, woonwinkel en aannemer op professionele wijze van een helder en kwalitatief programma houten vloeren.

Proces in eigen beheer
Op onze centrale locatie langs de A12 in Zevenhuizen hebben we een ruime voorraad eiken vloerdelen en toebehoren. Hier bewerken we de planken en werken we ze af. De afwerking doen we veelal met onze Monocoater. Een oliestraat die efficiënt en met constante kwaliteit de houten vloerdelen voorziet van een duurzame beschermlaag. Omdat we dit allemaal in eigen huis doen zijn we flexibel en kunnen we schakelen waar nodig. Ook het transport doen we grotendeels in eigen beheer.

Een helder programma
Bij het programma van A12 Parket kan je zelf de vloer samenstellen of een keuze maken uit de samengestelde A12 collectie. Lang wachten op je bestelling is niet nodig. Bijna alle afgewerkte vloerdelen kunnen met 3 dagen geleverd worden.

Bij het programma VLOER OP MAAT maak jij de keuzes uit ons menu. Kies de plank, de bewerking, de afwerking en de toebehoren die je nodig hebt en wij doen de rest. Wil je meer weten? Vraag direct een offerte aan.

De A12 COLLECTIE is een zorgvuldig samengestelde collectie met trendvloeren en tijdloze klassiekers. Vloeren waar de klant naar vraagt. Onderverdeeld in vier collecties, met ieder een eigen display voor in de winkel. Altijd met afwerking, dus zelf lakken of oliën is niet meer nodig.

Back To Top