ALTIJD EEN ACTUELE COLLECTIE?

Word A12 Member

Ga voor gemak en pak je voordeel met het A12 MEMBERSHIP. Als A12 member ben je verkooppunt van de A12 Collectie. Een actuele en overzichtelijke collectie planken vloeren en visgraat vloeren die aansluit bij de wensen in de markt. De verkoop hiervan brengt diverse voordelen met zich mee. Zo verzorgen wij de promotie bij de consument en zijn alle vloertypes snel leverbaar vanuit onze voorraad. Gemak voor jullie is gemak voor ons!

Altijd actueel

Kosteloze promotie

Doorlopend gemak

Over de A12 Collectie

De A12 Collectie bestaat uit meerdere collecties, met ieder een display voor in de winkel. Zowel met planken vloeren als met visgraat vloeren, altijd met een duurzame afwerkingslaag. Door één of meerdere displays in jouw winkel heb je een actueel, goed verkoopbaar aanbod voor de klant. En die altijd snel leverbaar is.

Iedere display bevat 6 borden met houten vloeren in diverse kleuren en bewerkingen. Variërend van de rustieke, wit geoliede FOLKE uit de collectie lamelparket tot de geborstelde en vergrijsde ENERGY uit de visgraat topdeal collectie.

De A12 Collectie helpt jou als member verkopen. Heb je geen ruimte voor de display? In overleg kunnen we de borden ook op een andere wijze tonen in de winkel.
Bekijk collectie

Voordelen voor members

Door te werken met de vaste modellen uit de A12 Collectie heb je diverse voordelen. Zo promoten wij de vloertypes bij de consument, waardoor we vraag voor de members creëren.

Daarnaast werken we met een helder prijsbeleid, waarmee je als verkooppunt voldoende marge kan maken. We zetten alle voordelen voor je op een rijtje

Zo werkt het

Als A12 member heb je de keuze hoeveel en welke collecties je op wilt nemen. Ga jij voor de prijspakkers uit de duoplank en visgraat topdeal collecties? Of voor de populaire visgraat I collectie? Of word je VIP-MEMBER en neem je de hele collectie op? Uiteraard kunnen we adviseren bij het maken van een keuze.

De displays hebben een waarde van € 495,- per stuk. Wij gaan ervan uit dat deze investering met de juiste aandacht zijn rendement oplevert. Daarom vragen wij een (tijdelijke) investering. Bij het behalen van een minimale omzetdrempel wordt het bedrag gecrediteerd.
Download informatieblad (PDF)
VIP-MEMBER TOP-MEMBER MEMBER
aantal displays 6 3 / 4 / 5 1 / 2
(tijdelijke) investering € 245 per display € 295 per display € 395 per display
credit bij omzet van € 15.000 € 12.000 € 5.000

Wij staan voor je klaar

Wil jij A12 member worden?

We vertellen er, geheel vrijblijvend, graag meer over. Bij jou of bij ons.
Word A12 Member