skip to Main Content

HET TEAM

John Broersen

John Broersen

directeur – eigenaar

Een enthousiastere vliegende keep in de buitendienst is er niet. Hij staat altijd klaar voor zijn klant, geen vraag is voor John te gek. Zijn liefde voor het hout kent geen grenzen. Hij zit niet voor niks al 20 jaar in de branche. En deze ervaring deelt hij graag! John komt graag een kop koffie bij je drinken. Informatief of gewoon voor een gezellige babbel. Want ook daar is hij goed in!

Martin van Zanten

Martin van Zanten

directeur – eigenaar

Voor deze ervaren ondernemer is ondernemen niet vreemd! Op zijn 16e startte hij al zijn eerste bedrijf. Martin is bij A12 Parket de rots in de branding die van aanpakken weet. Als voormalig horecaman is hij gewend zijn handen uit de mouwen te steken en te zorgen dat het werk tijdig en kundig uitgevoerd wordt. In de jaren bij A12 heeft hij zich ontwikkeld tot echte houtkenner.

Michael van der Lem

Michael van der Lem

directeur – eigenaar

Een echte houtworm met jarenlange ervaring in de houtbranche. Met zijn interesse in klant en collega weet hij wat er speelt in de markt. Hij is enthousiast, maar ook een tikkeltje chaotisch. Problemen? Die kent hij niet. Zoals een echte ondernemer betaamt zoekt hij altijd naar een creatieve oplossing. Hij draagt zowel binnen als buiten zijn steentje bij.

Jessica Langendam

Jessica Langendam

office manager

Jessica is het aanspreekpunt van A12 Parket. En wij kunnen bevestigen… deze vrouw staat haar mannetje! Met een altijd vrolijk humeur staat ze de klant graag te woord. Ze zorgt ervoor dat het reilen en zeilen op kantoor feilloos verloopt. Een echte duizendpoot die zich niet gek laat maken. En met haar gestructureerde kijk levert ze tevens een belangrijke bijdrage aan het overzicht binnen A12.

Vincent van der Kaa

Vincent van der Kaa

productiemedewerker

Een harde werker die altijd klaar staat voor de klant en zijn collega’s. Vincent is gewend om met hout te werken. Hij heeft jarenlange ervaring bij een houthandel als magazijnmedewerker. Netjes en strak werken is voor hem regel, geen uitzondering.

Jack Hoogendoorn

Jack Hoogendoorn

transportchef

Een energiekere chauffeur bestaat er niet. Met enthousiasme bezorgt Jack de vloeren bij onze klanten. Liefst zo vroeg mogelijk. Want deze vroege vogel is een ochtendmens! En niks is te veel voor deze teamplayer: hij helpt collega en klant graag.

Lindsay van Zanten

Lindsay van Zanten

administratief medewerker

Deze studerende jongedame helpt ons in haar vrije uren op kantoor. Ze neemt met gemak vele taken van haar collega’s uit handen. Door de studie marketing hebben we een mooie sparringpartner binnen boord. Voor nu en in de toekomst.

Back To Top