skip to Main Content

HET TEAM

John Broersen

John Broersen

directeur – eigenaar

Een enthousiastere vliegende keep in de buitendienst is er niet. Hij staat altijd klaar voor zijn klant, geen vraag is voor John te gek. Zijn liefde voor het hout gaat ver terug. Hij zit al 20 jaar in de branche. En deze ervaring wilt hij delen! John komt graag een kop koffie bij je drinken. Informatief of gewoon voor een gezellige babbel. Want ook daar is hij goed in!

Martin van Zanten

Martin van Zanten

directeur – eigenaar

Voor deze ervaren ondernemer is ondernemen niet vreemd. Op zijn 16e startte hij al zijn eerste bedrijf. Martin is bij A12 Parket de ondernemer die van aanpakken weet. Als voormalig horecaman is hij gewend zijn handen uit de mouwen te steken en te zorgen dat het werk tijdig en kundig uitgevoerd wordt. In de jaren bij A12 heeft hij zich ontwikkeld tot echte houtkenner.

Michael van der Lem

Michael van der Lem

directeur – eigenaar

Een echte houtworm met jarenlange ervaring in de houtbranche. Door zijn interesse in klant en collega weet hij wat er speelt in de markt. Hij is enthousiast, en ook een tikkeltje chaotisch. Problemen? Die kent hij niet. Zoals een echte ondernemer betaamt zoekt hij altijd naar een creatieve oplossing. Hij draagt zowel binnen als buiten zijn steentje bij.

Jessica Langendam

Jessica Langendam

office manager

Jessica is het aanspreekpunt van A12 Parket. En wij kunnen bevestigen… deze vrouw staat haar mannetje! Met een altijd vrolijk humeur staat ze de klant graag te woord. Ze zorgt ervoor dat het reilen en zeilen op kantoor feilloos verloopt. Een echte duizendpoot die zich niet gek laat maken. En met haar gestructureerde kijk levert ze tevens een belangrijke bijdrage aan het overzicht binnen A12.

Vincent van der Kaa

Vincent van der Kaa

productiemedewerker

Een harde werker die altijd klaar staat voor de klant en zijn collega’s. Vincent is gewend om met hout te werken. Hij heeft jarenlange ervaring bij een houthandel als magazijnmedewerker. Netjes en strak werken is voor hem regel, geen uitzondering.

Roy Pinckaers

Roy Pinckaers

productiemedewerker

Een echte levensgenieter geboren en getogen in het gezellige Maastricht. En wij verzekeren… dat kan je horen ook! Door zijn jarenlange ervaring in diverse bouwmarkten weet Roy waar hij het over heeft. Deze family man brengt in het weekend het liefst zoveel mogelijk tijd door met zijn vrouw, kinderen en hond.

Kevin

Kevin

productiemedewerker / chauffeur

Kevin is de wereldreiziger binnen A12 Parket. Work hard, play hard is zijn motto. Naast hard werken geniet hij namelijk regelmatig van mooie reizen over de hele wereld. Geen werelddeel laat hij onbereisd. En wij luisteren graag naar zijn avonturen! Als productiemedewerker en chauffeur denkt hij binnen A12 Parket mee om processen te verbeteren. Met zijn ervaring binnen de houtbranche is het fijn om een echte allrounder in huis te hebben.

Tom Hoorn

Tom Hoorn

productiemedewerker / chauffeur

Tom is de jongste in het team van A12 Parket. Hij is een echte creatieveling met oog voor detail. Naast zijn uren bij A12 Parket is hij daarom ook druk bezig om het vak meubelmaker onder de knie te krijgen. Hout is hem zeker niet vreemd. Tom is accuraat en neemt alles rustig in ogenschouw. Als productiemedewerker en chauffeur zorgt hij ervoor dat ieder vloerdeel naar wens en met zorg wordt behandeld.

Jack Hoogendoorn

Jack Hoogendoorn

transportchef

Een energiekere chauffeur bestaat er niet. Met enthousiasme bezorgt Jack de vloeren bij onze klanten. Liefst zo vroeg mogelijk. Want deze vroege vogel is een ochtendmens! En niks is te veel voor deze teamplayer: hij helpt collega en klant graag.

Back To Top