skip to Main Content

Ga voor gemak en pak je voordeel met het A12 MEMBERSHIP. Als A12 member ben je verkooppunt van de A12 Collectie. Een actuele en overzichtelijke collectie planken vloeren en visgraat vloeren die aansluit bij de wensen in de markt. De verkoop hiervan brengt diverse voordelen met zich mee. Zo verzorgen wij de promotie bij de consument en zijn alle vloertypes snel leverbaar vanuit onze voorraad. Gemak voor jullie is gemak voor ons!

Altijd actueel

Kosteloze promotie

Doorlopend gemak

Over de A12 collectie

De A12 collectie bestaat uit meerdere collecties, met ieder een display voor in de winkel. Zowel met planken vloeren als met visgraat vloeren, altijd met een duurzame afwerkingslaag. Door één of meerdere displays in jouw winkel heb je een actueel, goed verkoopbaar aanbod voor de klant. En die altijd snel leverbaar is. Iedere display bevat 6 borden met houten vloeren in diverse kleuren en bewerkingen. Variërend van de rustieke, gerookte VIDAR uit de collectie lamelparket tot de geborstelde en vergrijsde ALABASTRO uit de visgraat topdeal collectie. De A12 Collectie helpt jou als member verkopen.

Bekijk HIER de A12 Collectie.

Heb je geen ruimte voor de display? In overleg kunnen we de borden ook op een andere wijze tonen in de winkel.

De voordelen van het A12 MEMBERSHIP


Door te werken met de vaste modellen uit de A12 Collectie heb je diverse voordelen. Zo promoten wij de vloertypes bij de consument, waardoor we vraag voor de members creëren. En we werken met een helder prijsbeleid, waarmee je als verkooppunt voldoende marge kan maken. We zetten alle voordelen voor je op een rijtje:

  • altijd een actueel assortiment in de winkel door de trends die wij blijven volgen
  • goede promotie display met borden voor in de winkel
  • snelle levering vanuit A12 Parket, zodat eigen voorraad niet nodig is
  • je profiteert mee van de actieve promotie die A12 Parket doet
  • krijg de leads uit jouw omgeving toegestuurd
  • een helder prijsbeleid inclusief adviesverkoop prijslijst
  • scherpe inkoopprijzen met ruimte voor voldoende marge
  • vermelding als verkooppunt op de A12 Parket website
  • GEMAK! Waardoor jij je kan focussen op de verkoop.

Zo werkt het

Als A12 member heb je de keuze hoeveel en welke collecties je op wilt nemen. Ga jij voor de prijspakkers uit de duoplank en visgraat topdeal collecties? Of voor de populaire visgraat I collectie? Of word je VIP-MEMBER en neem je de hele collectie op? Uiteraard kunnen we adviseren bij het maken van een keuze.

De displays hebben een waarde van € 495,- per stuk. Wij gaan ervan uit dat deze investering met de juiste aandacht zijn rendement oplevert. Daarom vragen wij een (tijdelijke) investering. Bij het behalen van een minimale omzetdrempel wordt het bedrag gecrediteerd.

Download HIER het A12 MEMBERSHIP informatieblad.

VIP-MEMBERTOP-MEMBERMEMBER
aantal displays63 / 4 / 51 / 2
(tijdelijke) investering€ 245 per display€ 295 per display€ 395 per display
credit bij omzet van€ 15.000€ 12.000€ 5.000
Back To Top